SİZE AZ OY VEREN YERLERE HİZMET GÖTÜRMEMEYE KARARLI MISINIZ?

538

Kütahya’da birçok köy yolunun berbat hâlde olduğunu belirten Ali Fazıl Kasap, Kütahya İl Özel İdaresine seslenerek “Size oy vermeyen yerlere veya az oy veren yerlere hizmet götürmemeye kararlı mısınız? Cumhurbaşkanı “İlçelerde hastanesi olmayan yer yok.” demişti, 3 ilçemizde de hastane yok” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Türkiye Büyük Millet Meclisi Kürsüsünden Kütahya İl Özel İdaresine seslendi.

BİRÇOK KÖY YOLU BERBAT HÂLDE

Sobran, Sofca, Şeyhler, Eğdemir, Allıören, Örencik, Beşkarış, Karakuz, Aydınlar gibi daha adını sayamadığım birçok köy yolu berbat hâlde olduğunu belirten Ali Fazıl Kasap, “Size oy vermeyen yerlere veya az oy veren yerlere hizmet götürmemeye kararlı mısınız? Bahar da geldi, hiç düşünmüyor musunuz bu yollara hizmet götürmeyi?” sorularını yöneltti.

3 İLÇEMİZDE DE HASTANE YOK

Hisarcık-Gediz yolu, Simav-Sındırgı yolu, Tavşanlı-Domaniç yolu, Domaniç-İnegöl yolunun kaç bahardır yapılamadığını ifade eden Ali Fazıl Kasap, “İlin bürokratları seçim çalışmasına çıkmışlar ama Domaniç, Şaphane ve diğer bazı ilçelerimizde adliye yok. Cumhurbaşkanı “İlçelerde hastanesi olmayan yer yok.” demişti, 3 ilçemizde de hastane yok.” İfadelerini kullandı. Ali Fazıl Kasap, Kütahya’nın bu kötü yönetimi hak etmediğine de vurgu yaptı.

ŞEYMA DÖNMEZ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *