ŞİMŞEK’TE SESSİZLİK

547

Belediye Kütahyaspor’da play-off maçının ardından sessizlik hakim olurken gözler 3 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi

Belediye Kütahyaspor sezona şampiyonluk parolası ile başlarken play-off finalinde Artvin Hopaspor’a kaybederek elendi. Bu maçın ardından Belediye Kütahyaspor’un kongreye gideceği haberleri gündeme düşerken yönetim kurulu tarafından 3 Haziran için kongre tarihi alındı. Kongre tarihinin kamuoyunda duyurulmasının ardından Belediye Kütahyaspor başkanı Erdoğan Çolak bir açıklama yaparak aday olmayacağını açıkladı. Bu açıklamanın ardından Belediye Kütahyaspor sessizliğe büründü.

ŞİMDİ NE OLACAK?

Belediye Kütahyaspor’da bundan sonra nasıl bir yol izleneceği merak konusu olurken ‘şimdi ne olacak?’ sorusu yöneltilmeye başlandı. Kongrenin 3 Haziran’da yapılıp yapılmayacağı merak edilirken başkan adayının kim olacağı da bilinmiyor. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın takıma desteklerinin devam etmesi beklenirken yine onun öncülüğünde bir liste oluşturulması bekleniyor.

İDDİALI TAKIM OLSUN Belediye Kütahyaspor iki sezondur şampiyonluğun kaçırırken yeni sezonda işin en başından sıkı tutulması ve şampiyon olarak 2. Lige çıkılması bekleniyor. Bunun içinde bilinçli bir yönetim ve ardından kaliteli bir kadro oluşturulması isteniyor. Yönetimin kısa sürede tamamlanarak iç ve dış transfer çalışmalarına da başlanması ve geç kalınmaması büyük önem arz ediyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *