GECE KLÜBÜNDE KAÇAK İÇKİ YAKALANDI

688

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vefa Mahallesinde faaliyet gösteren eğlence mekânında 6 adet kaçak viski ele geçirdi. Ekipler, aynı alkollü eğlence mekânından çıkan bir araçtan da 68 şişe kaçak içki yakaladı

Kütahya’da bir gece kulübüne operasyon düzenleyen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 74 şişe kaçak içki ele geçirdi

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Vefa Mahallesinde faaliyet gösteren bir alkollü eğlence mekanına operasyon düzenlendi. Ekipler, yaptıkları aramalarda 6 adet kaçak viski ele geçirdi.

Mekanın yakın çevresinde denetim yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin durdurduğu M.A.Ç. idaresindeki araçtan ise, 68 şişe kaçak içki ele geçirildi. Yapılan araştırmada aracın aynı alkollü eğlence mekanından çıktığı tespit edildi.

KOM ekipleri, olayla ilgili R.A., H.C., M.A.Ç. ve O.A. isimli 4 şüpheliyi gerekli işlemler için sağlık kontrolünün ardından emniyete götürdü. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *