PROJE OKULU SAYISI 24’E YÜKSELDİ

716

Kütahya Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesinin Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olması ile Kütahya’daki proje okulu sayısı 24’e yükseldi

Kütahya’mızda proje okulların sayısı hızla artıyor. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Emet Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Tavşanlı Anadolu İmam Hatip Lisesinin Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulları olduğunu açıkladı.

22 Proje okuluna 2 okulun daha eklendiğini belirten Ceyda Çetin Erenler, “Böylece proje okullarımızın sayısı 24’e yükseldi.” Dedi.

Proje okulu olmayan hak kazanan okulların Kütahya’da akademik ve mesleki alandaki başarılarıyla dikkat çektiğine değinen Çetin Erenler, “Liselerimizin sınavla öğrenci kabul eden proje okullarımız arasına dahil edilmesi talebimizi hızla neticelendiren Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’e, Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilimize, ilçelerimize tüm eğitim camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *