ŞİMŞEK’TE KRİTİK SÜREÇ BAŞLIYOR  

670

Belediye Kütahyaspor’da yeni yönetim kurulunun seçilmesinin ardından planlama çalışmaları da başlıyor. Önümüzdeki günlerde Teknik direktör ve transfer çalışmalarının hızlanması bekleniyor

Belediye Kütahyaspor’da geçtiğimiz Cuma genel kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurulda Erdoğan Çolak yeninden başkan seçilirken yönetim kurulunda da önemli değişikliklere imza atıldı. Önceki yönetimden birçok isim yönetim kurulunda yer almazken listenin Belediye ağırlıklı yapıldığı görüldü. Bu şekilde çalışmaların daha hızlı ilerlemesi hedeflendiği belirtildi. Kongrede şampiyonluk için bir kez daha önemli açıklamalar yapılırken kupanın Kütahya’ya gelmesi için büyük çaba sarf edileceği vurgulandı.

ŞİMDİ İCRAAT ZAMANI 

Belediye Kütahyaspor’da şampiyonluk sözlerinin ardından çalışmalarında artık başlaması bekleniyor. Belediye Kütahyaspor’un ilk adım olarak yeni yönetim kurulu ile görev dağılımı yapıp ardından başta teknik direktör olmak üzere iç ve dış transferlerin yapılması hedefleniyor. Belediye Kütahyaspor’un özellikle teknik adam konusunda daha önce şampiyonluklar yaşamış tecrübeli bir isimle anlaşması ve planlamalarını da teknik adamla birlikte yapması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *