ŞİMŞEK’TE HAREKETLİ GÜNLER BAŞLIYOR

1048

Belediye Kütahyaspor’da kongre sonrasında başta transfer çalışmaları olmak üzere çalışmalar başlıyor. Önümüzdeki günlerde teknik heyet başta olmak üzere önemli haberler bekleniyor

Geçtiğimiz günlerde kongre sürecini tamamlayan ve sezona şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Belediye Kütahyaspor’da bundan böyle hareketli saatler yaşanacak. Belediye Kütahyaspor transfer çalışmalarına hız vererek hızla kadrosunu şekillendirecek ve yeni sezona hazır bir şekilde girecek.

YÖNETİM TOPLANDI

Belediye Kütahyaspor’da ilk yönetim kurulunun toplandığı ve görev dağılımı yapıldığı öğrenildi. Konuyla ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken toplantıda teknik heyet başta olmak üzere önemli konularında görüşülerek karar alındığı öğrenildi. Belediye Kütahyaspor yönetiminin özelikle kadro yapılanmasında daha sıkı bir çalışma yapılması yönünde karar aldığı öğrenildi.

TEKNİK ADAM BELİRSİZLİĞİ

Belediye Kütahyaspor’da ilk yapılacak çalışma ise teknik direktör konusu oldu. Belediye Kütahyaspor yönetiminin İsmail Güldüren ile görüşme kararı almasının ardından bir araya geldiği ve yeni sezon ile ilgili fikir ve düşüncelerinin alındığı öğrenildi. Yapılan görüşmeden nasıl bir karar alındığı henüz açıklanmazken kulislerde Güldüren ile yola devam edileceği konuşuluyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *