ŞİMŞEK, GÜLDÜREN İLE SÖZLEŞME İMZALADI

642

Belediye Kütahyaspor, Teknik Direktör İsmail Güldüren ile sözleşme imzaladı. İmza töreninde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ta yer aldı

Belediye Kütahyaspor’da teknik direktör İsmail Güldüren ile yeniden anlaşma sağlandı. Belediye sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde taraflar sözleşmeyi imzalayarak devam kararı almış oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Belediye Kütahyasporumuz Teknik Direktör İsmail Güldüren ile yeniden anlaşma sağlamıştır.” ifadelerine yer verildi. İsmail Güldüren ile 1 yıllığına anlaşma sağlandığı öğrenildi. İsmail Güldüren’in yardımcısı Özcan Sert, kaleci antrenörü Yunus Şenocak ve performans antrenörü Hasan Kalkan ile yollar ayrıldı. Bekir Ozan Has ise yeni sezonda da Kütahyaspor’da görev yapacak. Belediye Kütahyaspor’da ligde son 10 maç kala takımın başına geçen Teknik Direktör İsmail Güldüren ile 7 galibiyet 3 beraberlik elde etti. Belediye Kütahyaspor play-off yarı finalinde Hopaspor’a kaybederek 2. lig hayallerini ertelemek zorunda kalmıştı. Belediye Kütahyaspor yeni sezonda İsmail Güldüren ile işi sıkı tutup yeniden 2. Lig için mücadele verecek.

İSMAİL GÜLDÜREN KİMDİR?
”1979 İnegöl doğumlu olan İsmail Güldüren futbolculuk kariyerinde Fenebahçe, Bursapor, Konyaspor, Gençlerbirligi, Giresunspor gibi Süper Lig takımlarında oynadı. Antrenörlük kariyerinde İnegölspor’da 3 sezon sportif direktörlük sonrasında yine İnegölspor’da 3 sezon teknik direktörlük görevinde bulunan güldüren 6 yıllık süreçte 3 play-off ve 1 şampiyonluk yaşadı. Güldüren Şenol Güneş’in ekibinde 2 sezon yardımcı antrenörlük görevinde bulundu. 2022 Mart ayından bu yana teknik direktörlük yaptığı Belediye Kütahyaspor’dan önce 2.Lig ekibi Çorumspor’da teknik direktörlük yapan İsmail Güldüren, UEFA A lisans Teknik direktörlük belgesine sahiptir.”  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *