SEMT POLİKLİNİĞİ AÇILDI

1297

İstasyon Caddesi’ndeki Covid-19 Aşı Polikliniği yerinde hizmete açılan Semt Polikliniğinde; 4 Dermatoloji, 1 Geriatri, 3 Dahiliye Polikliniği hizmet verecek. Poliklinikte yaşlı hastalar için büyük önem taşıyan özellikle Geriatri polikliniğinin dahiliye randevularındaki yoğunluğu rahatlatması bekleniyor

Koronavirüs salgınıyla mücadele uzun bir süre Aşı Merkezi olarak kullanılan İstasyon Caddesi Konak İş Merkezi Covid-19 Aşı Polikliniği, Semt Polikliniği olarak hizmet vermeye başladı.

8 POLİKLİNİK HİZMET VERECEK

Salgınla mücadelede 1 buçuk yılı aşkın süre aşı merkezi olarak hizmet veren İstasyon Caddesi’ndeki Covid-19 Aşı Polikliniği’nde hizmete açılan Semt Polikliniğinde; 4 dermatoloji, 1 geriatri, 3 dahiliye polikliniği hizmet verecek. Aynı zamanda poliklinikte fototerapi, biyopsi gibi dermatolojik girişimler de yapılacak.

Kan alma hizmeti de verilecek polikliniği özellikle yaşlı nüfusun fazla olduğu Kütahya’da Geriatri Polikliniği dikkat çekiyor. Yaşlı hastalar için büyük önem taşıyan poliklinik, 65 yaş üzeri vatandaşlardaki her hastalığı ilgilendiriyor. Geriatri polikliniğin özellikle dahiliye polikliniğindeki randevu yoğunluğunu rahatlatması umut ediliyor.

Hala koronavirüs aşısını yaptırmayan ya da hatırlatma dozlarını olmak isteyen vatandaşlar için Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ek binasında hizmet verilecek.

RANDEVU ŞART

Semt Polikliniğinde’nden sağlık hizmeti almak için ise randevu şart.  Randevu almak için iki yöntem bulunuyor. ” Alo 182” çağrı merkezini arayarak bağlanacağınız canlı operatöre TC kimlik numaranızı vererek randevunuzu oluşturabilirsiniz. Diğer yöntem ise www.mhrs.com.tr’den randevunuzu oluşturmak.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *