ŞİMŞEK’TEN 4 TRANSFER

693

Belediye Kütahyaspor, Edirnespor’dan stoper İsmail Karakaş (23), Nevşehir Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Niyazi Çolak (27) ve sağ bek ve sağ stoper oynayan Kadir Bilimlier’i (25) Kırıkkalespor’dan ise kanat oyuncusu Yasin Reis’i (27) transfer etti

Belediye Kütahyaspor dış transferde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz Perşembe günü hareketli günler yaşayan Belediye Kütahyaspor 4 oyuncu ile daha anlaşma sağlamayı başardı. Kulüp tesislerinde yapılan imza töreni sonrasında futbolcular kamuoyuna açıklandı.

GENÇ STOPER İMZAYI ATTI

1999 Azerbaycan doğumlu olup son zamanlarında çıkış yakalayan stoper İsmail Karakaş Belediye Kütahyaspor’a imzayı attı.  Futbol hayatına Trabzonspor alt yapısında başlayan İsmail sırası ile 1461 Trabzon ,Yomraspor , Kahta 02, Çankaya ve son olarak da Edirnespor forması giydi. Azerbeycan U-17 takımında 11 , Türkiye U-16 takımında ise 7 maçta forma giydi. Azerbeycan milli takımıyla U-17 Avrupa Şampiyonasında forma giydi.  Geçen sezon 23 maça çıkan genç stoper 2’de gol kaydetti.

ORTA SAHAYA TAKVİYE

Geçen sezon Nevşehir Belediyespor orta sahasında görev alan, zaman zaman ileri uç mevkiine yakın olan 1995 doğumlu Niyazi Çolak Belediye Kütahyaspor ‘da. Futbol hayatına Ofspor’da başlayan ve uzun yıllar burada başarı ile forma giyen Niyazi daha sonra Bayburtspor, Cizrespor, Artvin Hopaspor ve son olarakta Nevşehir Belediye takımlarında görev aldı.  Son iki sezonda 51 resmi maça çıkarken 8 kez ağları havalandırdı.

GOLCÜ KANAT YASİN REİS

BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA!

Son zamanlarda büyük çıkış yakalayarak 3.Ligin önemli kanat oyuncuları arasına adını yazdıran 1995 doğumlu Yasin Reis Belediye Kütahyaspor ile anlaştı. Futbola 1461 Trabzon’da başlayan Yasin sırasıyla; Arsinspor , Yomraspor , Kırıkhanspor, Karaköprü Belediyespor, Turgutluspor, Mardin Fosfatspor ve son olarak da Kırıkkalespor’da görev aldı. Sürati ve mücadelesiyle ön plana çıkan ve son iki sezonda 19 kez ağları havalandıran Yasin Reis artık Belediye Kütahyaspor’un başarısı için mücadele edecek.

DEFANSA TAKVİYE

Transfer harekatına hız veren Kütahyaspor defans hattına 1997 Doğumlu Kadir Bilimlier’i transfer etti. Sağ bek ve sağ stoper oynayan Kadir futbola Bucaspor da başlayıp sırası ile Osmaniyespor , Düzcespor, Batman Petrol, İskenderun ve son olarakta geçen sezon rakibimiz olan Nevşehir Belediye de görev aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *