KAVŞAK İSTİYORLAR

653

Maltepe Mahallesi muhtarlığının yan kısmında bulunan ve 5 yolun kesiştiği yola mahalle sakinleri dönerli kavşak yapılmasını istiyor. Çok fazla kaza olduğunu söyleyen vatandaşlar daha fazla insanın canının yanmaması için yetkililerin acilen çözüm üretmesi gerektiğini belirtiyorlar

Kütahya’nın kalabalık mahallelerinden biri olan Maltepe mahallesinin giriş kısmı hem yayalar hem de araçlar için büyük bir tehlike oluşturuyor.  Hastane, Şehitlik, ve 3 mahalle giriş yolunun kesiştiği bölgede çok fazla kaza olduğunu söyleyen vatandaşlar buraya acilen çözüm üretilmesini istiyorlar.

DÖNER KAVŞAK ŞART!

Yola acilen döner kavşak yapılmasını ve böylelikle araçların daha kontrollü bir şekilde geçiş yapabileceğini söyleyen vatandaşlar “Çok işlek bir yer olması nedeniyle çok sayıda araç geçiyor.  Buda kazalara yol açıyor. Ayrıca yayalarda karşıdan karşıya geçerken nereye bakacağını şaşırıyor. Çünkü 3-4 farklı yerden araç geliyor. En ufak bir ihmalde canlar yanıyor. Bizler artık kimsenin canı yanmasın istiyoruz. Bu nedenle de döner kavşak yada bir üçgen konulmasını istiyoruz” dediler.

HEMEN YANINDA OKUL VAR

Okulların açık olduğu zamanlarda öğrencilerin çok yoğun olduğunu ve özellikle sabahları ve akşam çıkışlarda araç ve yaya trafiğinin arttığını da söyleyen vatandaşlar “Burayı kime gösterseniz bize hak verecek. Yetkililerden sesimize kulak vermesini istiyoruz” şeklinde konuştular.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *