BİLAL ŞEFLEK İMZAYI ATTI

546

Belediye Kütahyaspor iç transfer görüşmeleri kapsamında orta sahanın önemli isimlerinden Bilal Şeflek ile yeniden anlaşmaya vardığını açıkladı

Belediye Kütahyaspor transfer görüşmelerine aralıksız devam ediyor. Hem iç hem de dış transfer görüşmelerini aynı anda yapan Belediye Kütahyaspor son olarak geçtiğimiz sezon Belediye Kütahyaspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bilal Şeflek ile anlaşmaya vardı. Belediye Sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde Şeflek imzayı atarken geçtiğimiz sezon alamadıkları şampiyonluğu bu yıl kazanmak istediklerini ifade etti.

31 MAÇTA 3 GOL KAYDETTİ

1992 doğumlu Bilal Şeflek geçtiğimiz sezon başında Ofspor’dan Belediye Kütahyaspor’a transfer olmuştu. Bir yıl daha sözleşmesi devam eden sporcu ile yönetim yeninden masaya otururken devam kararı almış oldu. Futbol hayatına Çubukspor ‘da başlayan Bilal sırasıyla Yeşil Bursa, Gölcükspor , Karaköprü , Somaspor , Erbaaspor , Ofspor da mücade ettikten sonra Kütahyaspor forması giydi. Çıktığı 31 müsabakada 3 gol kaydeden Bilal 2330 dakika sahada kaldı. Son kritikmaçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen sporcunun eksikliğini yaşayan Belediye Kütahyaspor yeni sezonda Bilal’den daha iyi bir performans bekliyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *