NESRİN-İSMET GÜRAL ÇİFTİNDEN GELECEĞE YATIRIM

570

Kütahya ve Türkiye’de yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren iş adamı İsmet Güral, geleceğimiz adına da bir yatırıma daha imza atıyor. 12 derslikli Nesrin Güral Anaokulu’nun temeli Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile yapılırken okulun kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor

12 derslikli Nesrin Güral Anaokulu’nun temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Bakan Bekir Bozdağ İsmet Güral ve eşi, Nesrin Güral hanımefendiye böyle hayırlı bir işe başladıkları için teşekkür etti. Nesrin Güral ise, Kuran-ı Kerim’in ilk emrinin oku olduğunu hatırlatarak “İsmet Güral ve ailesi olarak yaptığımız eğitim yatırımından birine daha başlamanın heyecanı içindeyiz” ifadelerini kullandı.

KURAN-I KERİMİN İLK EMRİ OKUDUR

Temel Atma töreninde konuşan Nesrin Güral, Kuran-ı Kerim’in ilk emrinin oku olduğunu hatırlatarak “İsmet Güral ve ailesi olarak yaptığımız eğitim yatırımından birine daha başlamanın heyecanı içindeyiz. Bu güzel memleketten kazandığımızla, bu güzel memleket için hayırlı bir iş daha yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımlarınızla heyecan ve mutluluğumuza ortak olduğunuz için şükranlarımı sunuyorum. Dünyanın en masum, en temiz varlıkları olan çocuklarımıza hizmet edecek olan bu binanın temeline ya Allah Bismillah diyerek, en derin sevgilerimi bırakıyorum. İmanı, dostluğu, paylaşmayı, doğruluk, iyilik ve güzelliği… Hayırlı bireyler yetişmesi temennisini, pozitif düşünceleri, vatan, millet, bayrak sevgisini… Yaşam sevincini de bırakıyorum. Binamızın depreme dayanıklı fiziki şartlarını gerçeğe kavuşturduktan sonra, anahtarlarımızı devletimizin güvenilir ellerine bırakacağız. Allah tamamlamayı nasip etsin. İnanıyorum ki çocuklarım ve torunlarım da , İsmet Güral ve ailesi olarak okullarımıza yeni irfan yuvalarını katacaklardır. Vatanımıza, milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. Sayın Bakanımıza, Sayın Valimize, Protokolümüzün kıymetli mensuplarına, değerli davetlilerimize ve hemşerilerimize temel atma törenine teşriflerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ÖNCÜ OLMALARI BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Kütahya Milletvekili İshak Gazel ise konuşmasında İsmet ve Nesrin Güral çiftine teşekkür ederek “Kütahya’ya yapmış olduğu yatırımlarla İsmet Güral’ı iyi biliyoruz. Böyle hayır işlerinden de öncü olmaları bizleri gururlandırıyor. Bu ana okulu için İsmet ve eşi Nesrin Güral’a çok teşekkür ederiz. Burada büyüyecek çocuklarımızın yolları bahtları açık olsun” dedi.

TÜRKİYE’DE ÖRNEK MODEL OLACAK

Kütahyalı hayırsever iş insanı İsmet Güral tarafından yaptırılacak 12 derslikli okulun, Türkiye’de örnek model olacağını kaydeden Vali Ali Çelik de “Devletimiz ve Kütahyalı hemşerilerim adına Güral ailesine şükranlarımı sunuyorum. 12 derslikli 3 bin metrekare bir kapalı alanı olan, 4500 metre kare bahçesi ile oturma alanıı olan bir okulumuz. İçinde çocuklarımızın ihtiyaç duyabileceği her türlü fiziksel ve psikolojik aktivitelerin yapılabileceği bir okul olacak. ” ifadelerini kullandı. Güral ailesine teşekkür eden Bakan Bekir Bozdağ, ise “İsmet Güral ve eşi, Nesrin Güral hanımefendiye böyle hayırlı bir işe başladıkları için şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum.  Eğitime yapılan her yatırım gücümüze güç katacak, daha güçlü Türkiye ve daha güçlü Kütahya olmamızı sağlayacak. Güral ailesi sadece Kütahya’ya değil Türkiye’mizin başka yerlerine de böylesine hayırlı eserlerine imza atmışlardır. Ülkemizin ekonomisine katma değer üretirken Pek çok insanımıza ekmek verirken, alın teriyle kazandıklarıyla devletimize vergi verirken öte yandan kazandıkları ile hayır işlerine de yaptıkları katkılar çok büyüktür. Hem kendisi hem ülkesine kazandıran böyle iş adamlarımızın kazançlarının daha bereketli olmasını temenni ediyoruz”  dedi. FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *