SPORTİF DİREKTÖR İLE ANLAŞMA TAMAM

537

Belediye Kütahyaspor’da Abdi Aktaş teknik ekibe katılırken ondan boşalan Sportif direktörlük görevine Oğuz Mandal getirildi

Belediye Kütahyaspor Yönetimi, aldığı kararla yeni sezonda görev yapacak Sportif Direktörünü belirledi. Mavi Lacivertlilerde yeni sezonda sportif direktörlük görevini Oğuz Mandal üstlenirken, yardımcılığını da Fikret Filiz yapacak. Mandal ve Filiz ile bir araya gelen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve Belediye Kütahyaspor kurmayları bugün yeni sezon için el sıkıştılar.

YUVASINA GERİ DÖNDÜ

Belediye Kütahyaspor’da yeni Sportif Direktör Oğuz Mandal, bilindiği gibi futbola Kütahyaspor altyapısında başlamış, yıllarca amatör ve profesyonel futbol oynadıktan sonra teknik adamlığa başlamıştı. Bu platformda oldukça istikrarlı bir grafik çizen Mandal, 9 sezon Seramikspor’da görev yaptıktan sonra kısa bir süre önce bu görevi sonlandırmıştı. Mandal, yeni görevi ile birlikte futbola başladığı ilk kulübüne geri dönmüş oldu.

ALTYAPI FİLİZ’E EMANET

Belediye Kütahyaspor Sportif Direktör Yardımcısı Fikret Filiz’e altyapı emanet edildi. Oğuz Mandal ile gerek futbolculuk ve gerekse teknik adamlık dönemlerinde hiç ayrılmayan ve uyumlu çalışan Filiz’in kısa sürede altyapı teknik kadrosu noktasında Oğuz Mandal ile bir karar vermesi ve ekibi belirlemesi bekleniyor.

ALTYAPI ATAĞI GELİYOR

Oğzu Mandal ve Fikret Filiz ile yapılan anlaşmanın ardından özellikle alt yapıda yeni bir atak mı geliyor sorusu sorulmaya başladı. Belediye Kütahyaspor’un yeni dönemde altyapı ya daha fazla önem vermesi ve eski günlerine geri dönmesi bekleniyor




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *