ŞEHİT İBRAHİM TETİK TURNUVAYLA ANILACAK

705

Kütahya Yeşilayspor Pazar günü anlamlı bir turnuvaya ev sahipliği yapacak. Merkez, Domaniç, Simav, Tavşanlı, Gediz’den 8 takımın katılacağı turnuva Şehit İbrahim Tetik Anısına düzenlenecek. Kütahya Yeşilay Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Selim Açıkbaş, “Bu Anlamlı Turnuvamıza herkesi bekleriz.” Dedi

Bağımlılıklarla mücadelede yürüttüğü farkındalık çalışmalarıyla adından söz ettiren Yeşilay Kütahya Şubesi Yeşilay Kütahya Şubesi Şehit İbrahim Tetik Bağımlılıkla Mücadele Turnuvasına imza atıyor.

Merkez, Simav, Gediz, Tavşanlı, Domaniç’ten gençleri bir araya getirecek turnuva hakkında Kütahya Yeşilay Spor Kulübü Altyapı Koordinatörü Selim Açıkbaş, GAZETE KIRKÜÇ’e konuştu.

8 TAKIM İKİ GRUPTA MÜCADELE EDECEK

Turnuvanın 24 Temmuz Pazar günü saat 10’da başlayacağını belirten Selim Açıkbaş, “Turnuva 12 yaş grubu için yapılacak. Domaniç, Simav, Tavşanlı, Gediz’den takımlar gelecek. Çocuklar maçlara çıkacak şehit kardeşimiz İbrahim Tetik’in de babası gelecek turnuvadan önce bir konuşma yapacak. İki grupta halinde sekiz takım katılacak turnuvaya takımlar 4-5 maç oynayacaklar.” İfadelerini kullandı.

Turnuvayı düzenleme amaçları hakkında da konuşan Selim Açıkbaş, “Hem merkez ve ilçeleri bir araya getirelim hem de şehit İbrahim kardeşimizi bir analım istedik bu şekilde bir turnuva düzenledik.” Şeklinde konuştu.

Açıkbaş, “Maçlar Pazar günü Yeşilayspor Tesislerinde saat 10’da başlayacak maçlar. Bu Anlamlı Turnuvamıza herkesi bekleriz.” Dedi.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *