ŞİMŞEK 4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

520

Belediye Kütahyaspor’da yeni sezon öncesi çalışmalar hızla devam ederken ikinci etap kampı içinde planlamalar netleşti. Buna göre Belediye Kütahyaspor 3 günlük iznin ardından Afyonkarahisar’da toplanacak ve burada 4 hazırlık maçı oynayacak

1. Etap Afyonkarahisar kampını tamamlayan Belediye Kütahyaspor 3 günlük izne ayrıldı. Bu sürede dinlenecek olan Belediye Kütahyaspor ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında yeniden Afyonkarahisar’da toplanacak. Burada sıkı bir hazırlık dönemine daha başlayacak olan Belediye Kütahyaspor oynayacağı maçlarla da lige hazır bir hale gelecek.

4 MAÇ OYNANACAK

Alınan bilgilere göre belediye Kütahyaspor hazırlık maçları kapsamında Afyonkarahisar’da kamp yapan 4 farklı takımla hazırlık karşılaşması oynayacak. 2. Lig ve 3. Lig takımlarından oluşacak olan bu karşılaşmalarda takımlar henüz netleşmezken ilerleyen günlerde açıklanacak.

TAKIMDA Kİ SON DURUMA BAKILACAK

Belediye Kütahyaspor oynayacağı bu hazırlık karşılaşmalarında takımın son durumuna da bakacak ve duruma göre eksik bölgelere transferler gerçekleştirilecek. Hazırlık maçlarının büyük önem taşıdığı vurgulanırken Belediye Kütahyaspor’un bu maçlarla birlikte lige tam olarak hazır bir şekilde başlaması bekleniyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *