‘KÜTAHYA’DA AK PARTİ ADINA BİR PROBLEM YOK’

505

Kütahya ve Türk insanının AK Parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için ortaya koyduğunu vizyon ve misyondan umutlu olduğunu ifade eden AK Parti İ Başkanı Önsay, “Sanıldığı gibi toplum nazarında herhangi bir güven eksikliği ya da bir problem yoktur. Kütahya halkı bilmelidir ki 2023 seçimlerinde Kütahya’da AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan adına bir problem yoktur.” dedi

Kütahya ve Türk insanının AK Parti iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke için ortaya koyduğunu vizyon ve misyondan umutlu olduğunu ifade eden Önsay, “Sanıldığı gibi toplum nazarında herhangi bir güven eksikliği ya da bir problem yoktur. Kütahya halkı bilmelidir ki 2023 seçimlerinde Kütahya’da AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan adına bir problem yoktur. Kütahya’nın her noktasında toplumun yararına her şey için mücadele etmekten dakika geri durmayacağız.” Şeklinde konuştu.

‘KIRGINLIKLARIN, KIZGINLIKLARIN FARKINDAYIZ’

Mustafa Önsay, seçim anketlerini de değerlendirdi.  Önsay, “İnsanların anketlerde görüş bildirmesi ile seçim davranışları farklı olabilir. Anket sonuçları buna rağmen de bir ölçü olabilir. Bunlar şehir merkezinde yapılmıştır kırsal kesim ilçe eklenmemiştir. Ben anket sonuçlarını arkadaşlara anlatmaktan zevk duyuyorum. Sıkı tutmamız çok çalışmamız lazım diye düşünüyoruz.” Dedi. İnsanların günün şartları ile bazı kırgınlıkları, kızgınlıkları olduğunun bir takım arayışlar içinde olduklarının farkında olduklarını dile getiren Önsay, İnsanların umuda oy verdiğini, umudun adresinin AK Parti olduğunu insanlara bir kez daha anlatmaları gerektiğinin altını çizdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *