DİORAMA MÜZESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

430

Dumlupınar Diorama Müzesinin Büyük Zafer’in 100. yılına armağan edileceğini belirten Vali Ali Çelik, “Tüm çabamız ve gayretimiz 100. yılın anlamını büyütmek için” dedi.
Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde yapımına başlanan Diorama Müzesi için Kütahya Valiliği ile Ziraat Bankası arasında önemli bir iş birliğine imza atıldı. Vali Ali Çelik ve Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Ümit Yaşar Ören tarafından imzalanan sponsorluk sözleşmesi kapsamında Ziraat Bankası, Dumlupınar ilçesinde inşa edilecek Diorama Müzesinin mimari konsept ve uygulama projesine katkı sağlayacak.
“TÜM ÇABAMIZ 100. YILIN ANLAMINI BÜYÜTMEK İÇİN”
Vali Ali Çelik, kurtuluşun şehri Kütahya’da, 100. yıla özel Büyük Zafer’in şanına yakışır eserler kazandırılacağını söyledi.  Büyük Zafer’in 100. yılında Mehmetçik Camisinin açılışının yapılacağını hatırlatan Vali Ali Çelik, “Tüm çabamız ve gayretimiz 100. yılın anlamını büyütmek için. Dumlupınar Diorama Müzemiz de Büyük Zafer’in 100. yıl sembollerinden biri olacak. Müzemizin temelleri atıldı, inşaatı hızla devam ediyor. Ziraat Bankasına katkıları için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Ümit Yaşar Ören ise, “Bize bu imkânı sağlayan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Ziraat Bankası olarak her güzel işte olmayı planlıyoruz” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *