ŞİMŞEK İKİNCİ MAÇTA MAĞLUP

583

Belediye Kütahyaspor, ikinci hazırlık maçında Efeler 09 ile karşı karşıya geldi. Hemen hemen btün sporcuların görev aldığı karşılaşmada goller ikinci yarı gelirken karşılaşma 2-1 Efeler 09 spor’un galibiyeti ile sonuçlandı

3. lig 1. Grupta mücadele verecek olan Belediye Kütahyaspor, Afyonkarahisar’da kamp çalışmalarına devam ediyor. Belediye Kütahyaspor geçtiğimiz Salı günü ikinci hazırlık maçını Efeler 09spor ile yaptı. 3.ligin 3. Grupta mücadele verecek olan Efeler 09spor karşılaşmasında iki takımda kadrolarında ki sporcuları görme fırsatı bulurken ilk yarı 0-0 sona erdi. Belediye Kütahyaspor karşılaşmanın ikinci yarısında ise goller üst üste geldi. Maçın 54’üncü dakikasında kalesinde golü gören Belediye Kütahyaspor, 61’inci dakikada bir kez daha gole engel olamadı ve skor 2-0 oldu. Maçın son anlarında golcü oyuncu Ertuğrul Tekşen attığı golle farkı bire indirdi ve maç bu skorla tamamlandı. Belediye Kütahyaspor ilk hazırlık karşılaşmasında ise Ayvalıkgücü ile 0-0 berabere kalmıştı.

TAKIMI YANIZ BIRAKMADILAR

Belediye Kütahyaspor’un Afyonkarahisar’da oynadığı ikinci hazırlık maçını Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP il başkanı Selçuk Alıç, Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Damcı, Ertuğrul Cevahir, Belediye Kütahyaspor başkanı Erdoğan Çolak ve kulüp yöneticileri ile taraftarlar izledi. Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş “3. Ligde mücadele eden Temsilcimiz Belediye Kütahyaspor’u Afyonkarahisar’da ziyaret ederek, hazırlık kampının ikinci maçı olan B.Kütahyaspor-Efeler 09 spor kulübünün maçını, MHP Kütahya İl Başkanımız, Kütahya Belediye Başkanımız ve B.Kütahyaspor Kulüp Başkanımız ile birlikte izledik” ifadelerini kullanırken Belediye Başkanı Alim Işık “O sene bu sene inşallah” ifadelerine yer verdi. Heyet maç sonrasında teknik direktör İsmail Güldüren ve futbolcularla görüştü.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *