ŞEHİR HASTANESİ’NE FİNANSMAN DESTEĞİ

542

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya Şehir Hastanesi için 14 Yıl vadeli ve toplam 155 Milyon Euro tutarında Proje Finansman Kredisi Temini sözleşmesi imzalandığını ifade etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, PPP modeli ile yapılan Kütahya Şehir Hastanesi’ne finansman sağlandığını açıkladı.

Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında mimari, elektrik, mekanik, tesisat ve altyapı çalışmalarının devam ederken AK Parti Kütahya Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, önemli bir açıklamada bulundu.

SÖZLEŞME İMZALANDI

Yüzde 100 Güriş Grubu iştiraki olan Dumlupınar Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kamu Özel İşbirliği Modeli (PPP) ile ihale edildiğini ifade eden Mustafa Önsay toplam 150 bin metrekarelik alan üzerine yapılmakta olan Kütahya Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi için, Türkiye İş Bankası A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB), ICBC Turkey Bank A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından oluşturulan Bankalar Konsorsiyumu ile Kredi Sözleşmesi imzalandığını ifade etti.

Önsay, sözleşmenin 14 Yıl vadeli ve toplam 155 Milyon Euro tutarında Proje Finansman Kredisi Temini olduğunu dile getirdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *