SAVUNMAYA ŞİRİN TAKVİYE

532

Belediye Kütahyaspor, transfer çalışmaları kapsamında defansın göbeğine tecrübeli oyuncu Onur Şirin’i transfer etti. Onur Şirin ile Erdinç Çepoğlu’nun Kütahyaspor’un defansında görev yapması bekleniyor

Belediye Kütahyaspor transfer çalışmaları kapsamında defansın ortasına Düzcespor’dan 30 yaşındaki savunma oyuncusu Onur Şirin’i transfer etti. Geçen sezon Düzcespor ile şampiyonluk yaşayan Onur Şahin 27 maçta görev alarak takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olmuştu. Belediye Kütahyaspor defansında Veli Kızılkaya’nın futbolu bıraktığı, İbrahim Konuksever’in ayrılması sonrasında Onur Şirin bu bölgeye transfer edilerek önemli bir takviye yapılmış oldu.

KÜTAHYASPOR’DAN AÇIKLAMA

Belediye Kütahyaspor kulübü tarafından transfer duyuruldu. Sosyal medyadan yapılan açıklamada “İzmir doğumlu olan Onur 3,5 sezon Batman Petrolspor formasını 3.Ligde giydikten sonra devre arasında gittiği Erbaaspor ile 19 resmi maçın tamamında oynarken Erbaaspor 2.Ligin kapısından finalde Silivrispor’a 1-0 yenilerek döndü. Sonraki sezon Tarsus İdman Yurdu’na transfer olan başarılı stoper burada Play-off maçlarıyla beraber şampiyonluğa ulaşmayı başardı. 2.Lige yükselen Tarsus’da üç sezon daha başarıyla forma giydi ve geçen sezon başında Düzcespor’a transfer oldu. 29 resmi maçta oynadı ve takımının zorlu 2.grupta şampiyonluğa ulaşmasında önemli rol oynadı. Camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *