KÜTAHYA POLİSİ ÖĞRENCİNİN YANINDA

608

DPÜ ve KSBÜ’yü kazanan üniversite öğrencilerinin eğitim öğretim hayatlarını güvenli bir şekilde sürdürebilmesi için Germiyan Kampüsü’nde stant açan Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, öğrencilere polisin zor durumlarında yanlarında olduğunu hissettirmeyi hedefliyor.

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü üniversiteyi Kütahya’da okuyacak öğrencileri bilgilendirmek için Germiyan Kampüsü’nde stant açtı.

Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin yasa dışı faaliyetlerinden uzak tutulması, eğitim-öğretimin özgür ve güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi, amacıyla harekete geçti.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA ÜNİVERSİTELİLERE REHBERLİK

Öğrenci ve velileri Germiyan Kampüsü’nde kurulan stantta karşılayan polis memurları, standı  ziyaret eden öğrenci ve velilere Kütahya’da bulunan  üniversiteler ve yurtlarla ilgili merak ettikleri konularda yardımcı olup yönlendirme yapıyor.

Stantta görevli polis memurları, “Velilerin ve öğrencilerin en çok sordukları şey barınma. En çok barınma koşullarını, yurtların yerlerini fakültelere mesafelerini danışıyorlar bize. Biz de üniversitemizin ve yurtların konumu hakkında bilgi veriyoruz. Amacımız Kütahya’ya yerleşen üniversite öğrencilerinin eğitim öğretim hayatlarını güvenli bir şekilde sürdürebilmesi için, onların yanında olduğumuz hissettirmek adına buradayız.” ifadelerini kullandı.

22 Ağustos’ta kurulan stant, 26 Ağustos tarihine kadar Germiyan Kampüsü’nde öğrenci ve velilere danışmanlık verecek

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *