SON PROVADA 1-1: DOSTLUK KAZANDI

457

Belediye Kütahyaspor, 2022-2023 sezonu hazırlıkları kapsamında son hazırlık maçını 2. Lig ekibi komşu takım Afjet Afyonspor ile Dumlupınar stadında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 tamamlanırken maça dostluk görüntüleri damgasını vurdu

Belediye Kütahyaspor ile Afjet Afyonspor Dumlupınar stadında hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor bu sezon ilk kez taraftarı karşısına çıkarken maç önemli anlara sahne oldu.

HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ

Dumlupınar Stadyumunda oynanan karşılaşma 1-1 sona ererken, karşılaşmayı Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Kütahya Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Köse, Murat Arık, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı ve Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, protokol üyeleri ve Belediye Kütahyaspor taraftarları izledi. Maç öncesinde Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Afjet Afyonspor Kulüp Başkanı Süleyman Karakuş, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak birbirlerine karşılıklı hediyeler takdim ederek sporculara başarılar dilediler.  Centilmenlik içinde geçen maç sonrası her iki takım oyuncuları ve kulüp yöneticileri ile Belediye Başkan Vekilleri dostluk yemeğinde bir araya geldi. Neşe içinde geçen yemek sonrası futbolcular toplu halde hatıra fotoğrafı çektirerek, her iki şehrin ve takımın kardeş şehirler ve takımlar olduklarını bir kez daha ilan ettiler.  

ŞİMŞEK BEĞENİLDİ

Belediye Kütahyaspor- Afjet Afyonspor karşılaşması büyük bir heyecana sahne olurken takımlarını ilk kez izleyen Belediye Kütahyaspor taraftarları oynanan oyunu beğendi. Belediye Kütahyaspor maçın başlama düdüğüyle birlikte baskılı bir oyun sergilerken üst üste girdiği net pozisyonları değerlendiremedi. Maçın 30’uncu dakikasında Belediye Kütahyaspor’un bir anlık hatası sonrasında Afjet Afyonspor  tecrübeli oyuncusu Olcay Şahan ile golü bularak öne geçti ve ilk yarıyı da 1-0 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısı da daha Belediye Kütahyaspor üstünlüğü ile geçerken önemli pozisyonlar yaşandı. Özellikle Ertuğrul’un oyuna girmesinin ardından gole daha çok yaklaşan Belediye Kütahyaspor’un bir topu da direkten döndü. Maçın 86’ıncı dakikasında tecrübeli oyuncu Talha’nın ortasına kaptan Emrah Dağ kafayı vurarak skora dengeyi getirdi ve karşılaşma bu golle 1-1 sona erdi.

TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK

Belediye Kütahyaspor’un bu sezon ilk kez çıktığı Dumlupınar stadında taraftarlarında desteği de gözlerden kaçmadı. Takımın geriye düşmesine rağmen oynanan oyunu alkışlayan, sporculara moral veren Belediye Kütahyaspor taraftarları adeta yeni sezonun çok daha iyi geçeceğinin sinyallerini verdi.  Maç sonrasında da tüm oyuncuları alkışlayan taraftarlar genel olarak takımı beğendiklerini ve bu sezon şampiyonluk beklediklerini vurguladılar.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *