GÜROK GRUBU’NUN İKİ MARKASI İHRACAT ŞAMPİYONU

641

Gürok Grubu, bünyesinde faaliyet gösteren Gürok Pazarlama ve Ticaret ve Gürok Turizm ve Madencilik şirketleriyle Kütahya’da ihracat şampiyonları arasında ilk sırada yer aldı. Gürok Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kütahya’dan yola çıkarak bir dünya markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Gürok Grubu, 2021 yılı ihracat verilerine göre Kütahya’da iki markasıyla ihracat şampiyonluğuna imza attı.

‘GURURU YAŞIYORUZ’

Sofra camı, cam ambalaj, yapı, kiremit ve turizm alanlarında 74 yıldır Türkiye’nin en önemli topluluk şirketleri arasında yer alan Gürok Grubu, merkezinin de bulunduğu Kütahya’da 2021 yılı ihracat şampiyonu oldu. Gürok Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kütahya’dan yola çıkarak tüm Türkiye’ye ve dünyaya yayılan markalarımızla hem Kütahya hem ülkemiz hem de toplumumuz için katma değer yaratmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’de sanayinin önde gelen gruplarından Gürok Grubu, bünyesinde faaliyet gösteren Gürok Pazarlama ve Ticaret ve Gürok Turizm ve Madencilik şirketleriyle Kütahya’da ihracat şampiyonları arasında ilk sırada yer aldı. İlk 10’a giren şirketlere plaketleri Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından takdim edildi. Gürok Pazarlama Kütahya’nın ihracat şampiyonu olurken, Gürok Turizm ve Madencilik de 8. sırada yer alarak Kütahya’ya gurur yaşattı.

KÜTAHYA’DAN YOLA ÇIKTI, DÜNYA MARKASI OLDU

Baba ocağı olarak tanımladığı Kütahya’da, en fazla ihracat yapan şirketler arasında birinci yer almanın ayrı bir mutluluk yaşattığını söyleyen Gürok Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kütahya’dan yola çıkarak bir dünya markası olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor, katma değerli üretime odaklanarak tüm dünyadan müşterilerimize sıradanın ötesinde deneyimler yaşatmak için çalışıyoruz. LAV, sofra camında dünyanın en büyük 5’inci markası. 130 ülkeye ihracat yapıyoruz. 2021 yılında üretimimizin yüzde 48’ini ihraç ettik. Cam ambalaj üretimimizde GCA ile varız. Turizm sektöründe hızlı bir büyüme temposuna girdik. 30 yıldır ülkemizde Ali Bey Hotels & Resorts’la hizmet veriyoruz. Turizmde ilk uluslararası yatırımımızı JOALI ile yaptık. Tüm bu motivasyonumuzun ve başarılarımızın arkasında 4500 kişilik Gürok ailesi var. Bu şampiyonlukları kucaklamamızda emek ve gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *