KÜTAHYA’NIN GÖZÜ KULAĞI BU ZİYARETTE

536

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kütahya’ya geliyor. Erdoğan’ın bir dizi açılışa imza atacağı ziyarete kilitlenen Kütahya, Cumhurbaşkanı’ndan hızlı tren, stadyum ve şehir hastanesi başta olmak üzere önemli müjdeler bekliyor

ERDOĞAN 14.00′ DA GELECEK

Cumhurbaşkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Zaferin 100. Yılında Kütahya’ya geliyor. Erdoğan, bugün saat 14.00’da SGK Yanı Pazartesi Pazarı Önünde vatandaşlarla buluşacak.

Erdoğan’ın Kütahya’da gerçekleştireceği büyük buluşma öncesi AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç’la bir araya geldi. Ardından heyet Kütahya Valisi Ali Çelik’i ziyaret edip Erdoğan’ın ziyareti öncesi son değerlendirmelerde bulundu.

GÜVENLİK HAD SAFHADA

ŞEHİR HAZIR

Ziyaret öncesi Kütahya’da güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı, birçok noktada polis barikatları konuldu şehre takviye kolluk kuvvetleri yönlendirildi.  Vekil İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler ziyaretin gerçekleşeceği alanda son hazırlıkları inceledi.

Tüm Kütahya bu ziyarete kilitlenmişken vatandaş, pek çok konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söyleyeceklerini bekliyor. Erdoğan’ın daha önceki ziyaretinde 2019 olarak tarih verdiği Şehir Hastanesi, Erdoğan’ın daha önce “Kütahya’yı birçok şehre bağlayacak” dediği Hızlı Tren Projesi, hasretle beklenen yeni stadyum ve önemli çalışmalar vatandaşların beklentileri arasında.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya’da vatandaşlara seslenmesinin yanı sıra birçok yeni yatırımın da kurdelesini kesecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *