ÇATALCA MAÇI İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

438

Belediye Kütahyaspor hafta sonu oynayacağı Çatalca karşılaşması öncesinde hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Belediye Kütahyaspor ligdeki 4’üncü maçını da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor

3. lig 1. Grupta mücadele veren Belediye Kütahyaspor 3 maçta aldığı 2 galibiyet ve 1 beraberlikle 7 puan topladı. Ligde ikinci sıraya yükselen Belediye Kütahyaspor son iki haftada aldığı galibiyetlerle kendine gelirken büyük moral depolamış oldu. Belediye Kütahyaspor Ağrı maçının ardından bir gün dinlenirken sonrasında Çatalcaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör İsmail Güldüren gözetiminde çalışan Belediye Kütahyaspor’da keyifler yerinde olduğu görüldü.

MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ

Belediye Kütahyaspor’un Çatalca oynayacağı karşılaşma Cumartesi günü olarak açıklandı. Saat 16.00’da ki karşılaşma Çatalca İzzettin stadyumunda oynanacak. İstanbul temsilcisi karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Belediye Kütahyaspor bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

ÇATALCA 3 MAÇTA BİR KEZ KAZANDI

Belediye Kütahyaspor’un Cumartesi günü oynayacağı rakibi Çatalcaspor ligde oynadığı 3 maçta sadece ilk hafta galibiyet sevinci yaşadı. Deplasmanda Edirnespor’u 2-0 mağlup eden Çatalcaspor, daha sonra sahasında Ordu ekibine 1-0 kaybetti. Geçen hafta ise Yeni Mersin İdmanyurdu deplasmanında da 1-0 mağlup olan Çatalca ekibi 3 puanda kaldı. Çatalcaspor geçtiğimiz sezonda Belediye Kütahyaspor’u sahasında mağlup etmişti. Belediye Kütahyaspor bu kez deplasmanda kazanmak istiyor. 




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *