40 BİN TL’LİK VURGUN YAPAN GASPÇILAR TUTUKLANDI

444

Bir süredir kayıp olarak aranan K.A.’nın (23) silah zoruyla kaçırıldığı ortaya çıktı. Şahsı kaçıran şüphelilerinin cep telefonlarını gasp ederek mağdurların hesaplarını boşaltan ve şantaj yaparak 40 bin TL’sine el koyan 2 şüpheli, polisin yaptığı operasyonla yakalandı. K.A. şüphelilerin özel görüntüleri ile kendilerine şantaj yaptığını da söyledi

Tavşanlı’da yaşayan K.A. (23) isimli kişiden bir süredir haber alamayan ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis kayıp şahsın bulunması için çalışmalarını sürdürdüğü esnada, emniyete gelen K.A., kendisinin kayıp olmadığını ve arkadaşı N.E. (43) ile birlikte silah zoruyla kaçırıldığını iddia etti.

ÖZEL GÖRÜNTÜLERLE ŞANTAJ

Gasp şüphelilerinin kendilerini araçla Bursa’ya kaçırdığını ve cep telefonlarından girdikleri mobil bankacılık hesaplarındaki paraları kendi hesaplarına geçirdiğini kaydeden K.A., N.E.’ye ait 40 bin TL’ye de el koyduklarını belirtti. Öte yandan, şüphelilerin cep telefonlarındaki özel görüntüleri de aldığını ifade eden K.A., polise gitmemeleri için kendilerine şantaj yapıldığını söyledi.

TUTUKLANDILAR

K.A.’nın şikayeti üzerine silahlı gaspçıların yakalanması için çalışma başlatan Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin D.T. ve G.K. olduğunu belirledi. Operasyon için harekete geçen ekipler, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Emniyete getirilen 2 şüpheli buradaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *