COĞRAFİ İŞARET PROJELERİ DEVAM EDECEK

449

Kütahya Ticaret Borsası olarak Simav Eynal Domatesine de Coğrafi İşaret Tescili aldıklarını ifade eden KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Coğrafi İşaret Tescili projelerinin devam ettiğini belirtti

Borsa seçimlerinde yeniden seçilerek güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve Meclis Başkanı Halit Topbaş ile birlikte Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kütahya Valisi Sayın Ali Çelik’i ziyaret etti. Ziyarete, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay, Yönetim Kurulu Üyeleri Eser Dinç Ve Mustafa Tatar, Meclis Divan Üyesi Ahmet Dülger, Meclis Üyeleri Nüfide Erdurgut, Mustafa Şentürk, Hüseyin Sarı ve Genel Sekreter Yasemin Yol katıldı.

BİR YENİSİ EKLENDİ

Başkan Gültekin, yeni seçilen kurul üyeleri ve yapılacak yeni projeler hakkında bilgi aktarımında bulundu. Kütahya Ticaret Borsası olarak Kütahya’ya kazandırılan coğrafi işaret tescilli ürünlere bir yenisini daha ekleyerek Simav Eynal Domatesi Coğrafi İşaret Tescili’nin Borsa tarafından alındığı ve Coğrafi İşaret Tescili projelerinin devam ettiğini belirtti.

Coğrafi İşaretli ürün sayısını artırmaya yönelik çalışmaları çok önemsediğini ifade eden Vali Çelik, Kütahya Ticaret Borsası ve bu çalışmalarda emeği geçenlere gayretleri için teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *