ŞİMŞEK 1-2 GERİ DÖNDÜ 

526

Belediye Kütahyaspor, Edirne deplasmanında geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle kazanmayı bildi. 3 haftalık galibiyet hasretine son veren Belediye Kütahyaspor’da golleri Niyazi Çolak ve Talha Mayhoş kaydetti

Son üç maçtır gol atamayan ve galibiyete hasret kalan, Belediye Kütahyaspor, deplasmanda Edirnespor ile karşı karşıya geldi. Belediye Kütahyaspor’da Bilal Şeflek cezası nedeniyle kadroda yer almazken, Emrah Dağ ve Muhammed Burak Çelik sakatlıkları sebebiyle oynayamadı. Belediye Kütahayspor’da Özgür Kazar, Talha ve Niyazi orta sahada yer aldı.

RAKİP GOLÜ ERKEN BULDU

Belediye Kütahyaspor karşılaşmaya kontrollü bir başlangıç yapsa da henüz 5’inci dakikada Edirnespor’un golü geldi. Arka direğe yaptığı ortayla golü bulan Edirnespor’da sevinç yaşanırken Belediye Kütahyaspor’da erken gelen golün şoku yaşandı. Geriye düşen Belediye Kütahyaspor rakip kaleye eşitlik için bastırırken sağdan Enes Gök ile iki kez kaleciye takılan Kütahyaspor,  maçın 32,36 ve 37.dakikalarında kale önünde yüzde yüzlük fırsatlarda rakip kaleci Serkan Demirol ve kale direğini geçemedi. Devre biterken soldan attığımız etkili şutta da top direği sıyırarak auta gitti.

ŞİMŞEK’İN GOLLERİ İKİNCİ YARIDA GELDİ

Belediye Kütahyaspor ikinci yarıda daha baskılı ve topu çabuk oyuna sokmak isterken zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. Belediye Kütahayspor aradığı golü 73’te buldu. Yüzde yüzlük fırsatları bir bir harcayıp umutlarımızı azaltırken, 73.dakikada Niyazi Çolak topla içeri sokulup ceza sahasına yaklaşınca çok sert vurdu ve kaleci Serkan’ın müdahalesine rağmen skoru eşitledi. Bu golle birlikte maç daha büyük bir heyecan sahne olmaya başladı.  82.dakikada kalecimiz Hasan sakatlanmak pahasına karşı karşıya net fırsatı önlerken 85.dakikada da yine birebirde topu rakibinin ayaklarından söktü aldı. Dakikalar 89’u gösterdiğinde yaklaşık 25 metreden sol ayağıyla direk dibine sert bir şut gönderen Talha Mayhoş kendisinden ve takımdan bekleneni yaparak Belediye Kütahayspor’u öne geçirmeyi başardı. Karşılaşma bu golle tamamlandı.

ŞİMŞEK’İN HASRETİ SONA ERDİ

Belediye Kütahyaspor’da 3 maçlık gol ve galibiyet hasreti Edirne maçıyla son erdi. Çok gol pozisyonuna giren ancak bunları değerlendirmekte zorlanan Belediye Kütahyaspor, Edirne maçıyla kendine gelmiş ve önemli bir galibiyet almış oldu. Belediye Kütahyaspor içi deplasmanda Erzincan ile kupa maçı oynayacak. Ardından Dumlupınar stadında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *