POLİS SİLAHLI SALDIRGANI ARIYOR

494

Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde M.P.’ye (31) ait aracın önünü kesip araca ateş açarak olay yerinden kaçan şahsın, geçtiğimiz günlerde iki farklı silahlı yaralama olayına karışan şüphelilerden Ö.F.G. (22) olduğu belirlendi. Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Geçtiğimiz günlerde iki farklı silahlı yaralama olayına karıştığı öne sürülerek yakalanan ve adli kontrolle serbest bırakılan şüphelilerden Ö.F.G., M.P.’ye ait aracın önünü keserek silahlı saldırıda bulundu.

Akşam saatlerinde Yıldırım Beyazıt Mahallesi Mavi Sedir Sokak üzerinde meydana gelen silahlı saldırıda, M.P.’ye (31) ait aracın önünü kesen bir şüpheli, araca ateş açarak olay yerinden kaçtı. Merminin aracın sağ ön kapısına isabet ettiği tespit edilirken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin geçtiğimiz günlerde iki farklı silahlı yaralama olayına karışan şüphelilerden Ö.F.G. (22) olduğu belirlendi.

SERBEST BIRAKILMIŞTI

Polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ö.F.G., geçtiğimiz günlerde bir pompalı tüfek ve 2 adet ruhsatsız tabanca ile polis tarafından yakalanmış ve çıkarıldığı makamlarca adli kontrolle serbest bırakılmıştı.Polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

M. RIDVAN CEBECİOĞLU




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *