‘DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMIZDA HİSSETTİK’

620

KÜTBO heyetinin TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaretinde konuşan  Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Hisarcıklıoğlu’nun desteğini her zaman yanında hissettiklerini belirtti. Gültekin; “Türkiye’nin ve Kütahya’nın tarımsal ve hayvancılık yönünden gelişmesine katkı sağlayamaya devam edeceğiz” dedi

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş Borsa yönetim ve meclis kurulu üyelerinden oluşan beraberindeki heyet ile birlikte Ankara’da ziyaretler gerçekleştirdi.

KÜTBO Heyeti gerçekleştirilen ziyaretlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) konuk olarak, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu  ile bir araya geldi.

BAŞARILI PROJELERE DİKKAT ÇEKTİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, KÜTBO Başkanı Necati Gültekin’in önderliğinde yapılan çalışma ve projelerin başarılı olduğunu ifade ederek yeni dönem çalışmaları için başarılarının devamını diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Özveri ile çalışan KÜTBO Başkan Necati Gültekin ve ekibinin çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarının ekip işi olduğunu belirtti. Başkan Hisarcıklıoğlu yeni dönemde Meclis Kurulunda kadın iş insanlarının  görev almasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KÜTBO Başkanı Necati Gültekin, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Borsanın çalışmaları ve yeni dönemdeki yol haritasına dair bilgi vererek tarım alanına katkı sağlayacak projeler ve üye sorunları hakkında bilgilendirmede bulundu.

‘İŞ DÜNYASININ SESİ OLDU’

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan KÜTBO Başkanı Gültekin; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun desteğini her zaman yanında hissettiklerini belirtti. Gültekin; “Türkiye’nin ve Kütahya’nın tarımsal ve hayvancılık yönünden gelişmesine katkı sağlayamaya devam edeceğiz. TOBB Başkanımız, gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında birliğimize kazandırmış olduğu vizyon ile tüm iş dünyasının sesi oldu. Başkanımızın gayreti ve özverili çalışmasını destekliyor, önümüzdeki dönemde de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde yeniden Başkanımız olarak görmek istiyoruz” dedi.

Ziyarete,  KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin,  Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay, Yönetim Kurulu Üyeleri Eser Dinç ve Mustafa Tatar, Meclis Bşk. Yardımcıları Ali Mollaoğlu ve İsmail Akıncı, Meclis Üyeleri Mehmet Akın, Mustafa Şentürk, Muhsin Eroğul, Nüfide Erdurgut, Hüseyin Sarı ve Genel Sekreter Yasemin Yol kalıtım sağladı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *