‘SONSUZA KADAR ATATÜRK’

473

CHP olarak Atatürk’ün ilke ve devrimlerini, Cumhuriyeti sonsuza kadar taşıyacaklarının sözünü veren CHP  Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, “Sonsuza kadar Atatürk, sonsuza kadar Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı

Aramızdan ayrılışının, sonsuzluğa intikalinin 84. Yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, sevgi, ve minnetle yad eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Atatürk’ün dava arkadaşlarını, Cumhuriyet için emek veren tüm kadroları, partilerinde geçmişte görev alanları, Cumhuriyeti kuran CHP’nin büyüklerini, vatan uğruna gazi olmuş, şehit olmuş,  hayatını kaybetmiş olan tüm şehitleri saygı, sevgi ve minnetle andığını belirtti.

Atatürk’ün 84. yıl önce bizlere “Benim vücudum elbet toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyerek Cumhuriyeti emanet ettiğini ifade eden Aksaz Şahbaz, “İlke ve Devrimlerini, Cumhuriyeti sonsuza kadar taşıyacağımıza Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet gençleri olarak söz veriyoruz. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, yaşasın demokratik, laik, sosyal hukuk devleti. Sonsuza kadar Atatürk, sonsuza kadar Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *