‘DAHA ÇOK TERCİH EDİLECEK’

518

Keles- (Tavşanlı-Domaniç) ayrımı yolunu projelendirdiklerini açıklayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Çalışmaların tamamlanmasıyla Keles-(Tavşanlı-Domaniç) ayrımı yolu, Bursa’dan Kütahya’ya alternatif geçiş noktası olarak daha çok tercih edilecektir.” Dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bursa’da 7 ayrı karayolu açılışı ve TEKNOSAB kavşağının temel atma töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Keles-(Tavşanlı-Domaniç) ayrımı yolunu 14 kilometre uzunluğunda, bitümlü sıcak karışım kaplamalı olarak projelendirdiklerini açıklayan Karaismailoğlu, “Tüm çalışmaların tamamlanmasıyla Keles-(Tavşanlı-Domaniç) ayrımı yolu, Bursa’dan Kütahya’ya alternatif geçiş noktası olarak daha çok tercih edilecektir. Proje ile ayrıca güzergahta 600 metre kısalma sağlanacak, seyahat süresi 17 dakikadan 12 dakikaya inecektir.

Karaismailoğlu, hizmet verdikleri noktalarda yol güvenliğini artırarak daha hızlı ve kesintisiz karayolu ulaşım hizmeti sunmaya başladıklarının altını çizdi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *