AK PARTİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLLERİ DEPREM BÖLGESİNDE

270

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel ve Ahmet Tan, depremden etkilenen farklı noktalarda çalışmaları takip etti.

Adalet ve Kalkınma Parti (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler, İshak Gazel ve Ahmet Tan deprem bölgesinde çalışmalara katıldı.

VEKİL ÇETİN ERENLER OSMANİYE’DE GÖREVLENDİRİLDİ

Osmaniye’de aralıksız sürdürülen kurtarma faaliyetlerini yakından izlediklerini ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, “Görevli olduğumuz Osmaniye ilimizin Sumbas ilçesinde İlçe Başkanımız Erol Kaplan ve Belediye Başkanımız Zeki Demiroğlu’ndan bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İlçede ciddi bir hasar olmadığını öğrenmek hepimize moral oldu. Ardından Osmaniye’ye geçerek; Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu başkanlığında İl Afet Koordinasyon ve Planlama Toplantımızı gerçekleştirdik.” İfadelerini kullandı.

Depremin hemen ardından vatandaşlara yardım için seferber olan arama kurtarma ekiplerinin büyük bir gayretle çalıştığını belirten Çetin Erenler, “Devlet millet el ele verip, yaralarımızı hep birlikte saracağız. İyilikleri çoğaltarak, depremin yaralarını sarıp yeniden ayağa kalkma zamanı” Dedi. Çetin Erenler, depremde kaybettiğimiz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diledi.

VEKİL GAZEL CENAZEYE KATILDI

Adıyaman’da bulunan TBMM Katip Üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, eşi ve diğer aile fertlerinin cenaze namazına katıldı. Cenaze namazına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı.

Gazel, “El ele verme, yaraları sarma zamanı… Gün birlik günü, gün seferberlik günü…” dedi.

‘DEVLETİMİZİN HER BİRİMİ

MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE’

Deprem sebebiyle Kadirli’de bulunan AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, “Dün geceden beri sahada yapmış olduğumuz inceleme ve gözlemlerimizin neticesinde, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Kurum Yöneticilerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla beraber değerlendirme toplantımızı gerçekleştirerek önceliklerimizi belirledik. Devletimizin her birimi milletimizin hizmetindedir”

“Deprem Bölgesinde yaralarımızı sarıyoruz. Devletimiz bütün imkanlarını bölge halkımızın emrine sevk etti. Ülkemizin her köşesinden ulaşan yardımların organizasyonu yapılarak vatandaşlarımıza ulaştırılıyor. Devlet millet elele bugünlerin üstesinden geleceğiz inşallah.” Şeklinde konuştu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *