90 kişiyi, 34 araçla dağıtım ve yardım faaliyetlerinde görev almak üzere deprem bölgesinde gönderdiklerini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, ev kadınlarının el emeği ile yaptığı, binlerce ekmeği araçlarla depremzedelere gönderdiklerini vurguladı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, deprem bölgelerine malzeme ve insan gücü tedarikinin devam ettiğini belirtti.
Gün içerisinde toplam 9 ilçeden, 90 kişiyi, 34 araçla dağıtım ve yardım faaliyetlerinde görev almak üzere deprem bölgesinde gönderdiklerini ifade eden Önsay, “Ek olarak gün içerisinde ev kadınlarımızın el emeği ile yaptığı, binlerce ekmeği araçlarla depremzedelerimize gönderdik. Bizlere destek olan tüm teşkilat ve Hemşehrilerimize teşekkürler.” Dedi.
BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ