KÜTAHYA OSB HATAY’DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

272

Hatay ilinde bulunan Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ekibi, arama kurtarma ve depremden etkilenen vatandaşlara yardım malzemeleri dağıtım çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve beraberinde 10 şehri etkileyen deprem felaketinin ilk gününden bu yana desteklerini sürdüren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi, 4 yardım aracı ile daha seferber olmaya devam ediyor.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıları ve Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın birlikte hazırlamış oldukları 4 yardım aracı daha Hatay’daki depremzedeler ve destek ekipleri için dualar eşliğinde yola çıktı.

YARALAR SARILIYOR

Afetten etkilenen depremzedelerin ve arama kurtarma çalışmalarında görevli ekiplerin öncelikli ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan yardım tırları Hatay’da yaraları sarmaya çalışacak.

Arama kurtarma çalışmaları için sevk edilen personel, kamyon, kamyonet, vinç ve yardım tırları ile desteklerini sürdüren Kütahya Organize Sanayi Bölgesi, afet bölgesinde bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *