‘AZİZ MİLLETİMİZ BUNUN DA ÜSTESİNDEN GELECEKTİR’

292

Hatay ve Osmaniye’yi ziyaret ederek vatandaşların acılarına ortak olan Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, depremden etkilenen vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını birebir dinledi. Kütahya Belediyesinin yaralarımızı sarmak adına tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceğini vurgulayan başkan Işık, “Aziz milletimiz bu zorlukların üstesinden gelecektir” dedi

BAŞKAN IŞIK ACILARA ORTAK OLDU

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, deprem felaketinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay’ı ve Osmaniye’yi ziyaret ederek vatandaşların acılarına ortak oldu.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki birçok ilde yıkıma neden olan depremler sonrasında Kütahya Belediyesi, vatandaşların yaralarını sarmak için yardım malzemeleri, iş makineleri, personel, makine ve teçhizat desteği sağlamaya devam ediyor. Deprem bölgesiyle sürekli koordinasyon halinde olan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, beraberindeki heyet ile birlikte deprem felaketinin en fazla yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay’a ve Osmaniye’ye giderek hem vatandaşların acılarına ortak oldu hem de bölgede görev yapan ekiplere ziyarette bulundu.

TALEP VE İHTİYAÇLARI DİNLEDİ

Depremden etkilenen vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını birebir dinleyen Başkan Işık, yemek ikram ettiği depremzedelerin sofrasına misafir oldu. Deprem bölgesinde ekibiyle birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, sahada çalışan ekiplerden ve yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı.

“Yüzyılın Felaketi” olarak adlandırılan afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesinde görev yapan Kütahya Belediyesi personeli başta olmak üzere tüm kamu görevlilerine ve vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Işık, “Bölgede yaşanan depremden zarar gören Antakya, Belen ve Osmaniye Belediyelerimize yaptığımız geçmiş olsun ziyaretlerimizde yakın ilgilerini gördüğümüz Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve diğer kamu görevlilerimize şahsım ve ziyaret ekibimiz adına teşekkür ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.” Dedi.

‘KÜTAHYA BELEDİYESİ DESTEĞE DEVAM EDECEK’

Asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesine giderek vatandaşların acılarına ortak olduklarını ifade eden Başkan Işık, “Aziz milletimiz bu zorlukların üstesinden gelecektir. Kütahya Belediyesi olarak yaralarımızı sarmak adına tüm imkanlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, “MHP Teşkilatları olarak depremin ilk gününde olduğu gibi bugünde, yarında desteklerimiz devam edecek. Aziz milletimize bir kez daha başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa ve bölge halkımıza sabırlar diliyoruz.”şeklinde konuştu.

Başkan Işık’a ziyaretleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Ertuğrul Cevahir, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Erdoğan Çolak, Zabıta Müdürü Alpaslan Tutar, Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı, Temizlik İşleri Müdürü Ramazan Karakaya, Su ve Kanalizasyon Müdürü Serhat Muştuer, Yapı Kontrol Müdürü Memiş Özüş ve 16 kişiden oluşan farklı birimlerde görevli personel eşlik etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *