‘SEFERBERLİĞİMİZ ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ’

301

Deprem sonrası Kütahya’da başlatılan yardım seferberliğinin küçük bir kartopu iken, büyüyerek çığa dönüştüğünü belirten AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Bu büyük afeti el ele verip tüm teşkilat gönüllülerimizle birlikte hep beraber aşacağız.” İfadelerini kullandı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kahramanmaraş merkezli depremin ardından teşkilat olarak başlattıkları yardım seferberliği hakkında açıklamalarda bulundu.

6 Şubat 2023’te yaşanılan büyük deprem afeti sonrası Kütahya’da başlatılan yardım seferberliğinin küçük bir kartopu iken, büyüyerek çığa dönüştüğünü belirten Mustafa Önsay, “Yaraları birlikte sarıyoruz. Sadece İlimizden bölgeye yardım göndermekle kalmayıp, tüm teşkilat gönüllülerimizle Hatay / Antakya’da Kütahya Koordinasyon merkezi oluşturduk.”

‘YARDIMLARI EN ÜCRA

KÖŞELERE ULAŞTIRIYORUZ’

“Bu merkezde; Ülkemiz ve tüm Dünyadan gelen yardım malzemelerinin etkili bir biçimde bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çalıştık. Günlük binlerce kalem malzemeyi depolarda ayrıştırıp büyük küçük farklı tip de araçlarla bölgenin en ücra köşelerine kadar ulaştırdık ve ulaştırıyoruz” Dedi.

Bölgedeki çadır kentlerdeki eksiklerini giderdiklerini ifade eden Mustafa Önsay, “Çocuklarımıza oyuncak dağıtıp yüzlerindeki mutluluğa mazhar oluyoruz. En sonuna kadar Devlet Millet Elele bu süreci birlikte aşacağız.” Şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’nın Antakya OSB’deki yardım ve koordinasyon deposunu ziyaret ettiğini de ifade eden Önsay, heyetin yardım faaliyetlerinin etkili bir şekilde gerçekleştirilmesi ve mağdur vatandaşlarımıza yardımların ulaştırılması ile ilgili koordinasyon merkezimizde ki faaliyetler hakkında bilgi aldığını ifade etti

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *