‘KÜTAHYA BASINI ÜSTÜNE DÜŞEN GÖREVİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYOR’

645

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

Basının önemine değinen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak “Kütahya basınımız üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmakta ve toplumumuzu bilgilendirmektedir. Kütahya Gazeteciler Cemiyetimizin de en iyi şekilde çalışmalar yaptığını görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığınız kongrenin yönetim kurulunuza ve üyelerinize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Basının öneminin hiçbir zaman göz ardı edilemeyeceğini vurgulayan İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, “Tüm meslektaşlarım görevlerini harfiyen yapmakta ve iyi bir çalışma örneği sergilemektedir. Ben de üyesi bulunduğum ve yıllarca görev aldığım Kütahya Gazeteciler Cemiyetimizin yönetim kurulunu ve üyelerini tebrik ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde hizmetlerine devam edeceklerinden hiç şüphem yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir’e teşekkür ederek “Bizler her zaman birlik beraberlikten yana olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kütahya adına yapılan her çalışmaya tam destek vereceğimizi her zaman dile getiriyoruz. Kütahya adına çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *