ŞİMŞEK’İN CAN’I ZİRVE ÇEKİYOR

440

Belediye Kütahyaspor, zorlu Elazığ deplasmanından Can Muhammed Vural’ın golüyle 1-0 galip gelmeyi başardı. Alınan galibiyet sonrasında Kütahyaspor ligde ikinci sıraya yükseldi

Belediye Kütahyaspor 3. Lig 1. Grupta deplasmanda Elazığspor ile karşı karşıya geldi.  Elazığ Doğukent Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Belediye Kütahyaspor Alper Kaan Çakır, Onur Şirin, Erdinç Çepoğlu, Eyüp Poyraz, Ekrem Çalışanlar, Emrah Dağ, Gökhan Payal, Muhammed Enes Gök, Yusuf Atasoy, Talha Mayhoş ve Can Muhammed Vural ilk 11’i ile çıktı. Geçen hafta ki kadroya oranla büyük bir revizyona gittiği görülen Teknik sorumlu Bekir Ozan Has, önemli isimleri de yedek kulübesinde tuttu. Kart cezalısı Hasan Sürmeli forma giyemezken, sakatlığı devam eden Ali Kemal’de yer almadı.

CAN MUHAMMED

İKİNCİ GOLÜNÜ ATTI

Belediye Kütahyaspor karşılaşmaya kontrollü başlarken rakip kalede bulduğu pozisyonları da değerlendirmeye çalıştı. Maçın 30’uncu dakikasında Belediye Kütahyaspor Can Muhammed Vural’ın attığı golle skoru 1-0’a getirmeyi başardı. Golden sonrada rakibi karşısında etkili olan Belediye Kütahyaspor soyunma odasına önde girmiş oldu.

GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da kontrollü bir oyun ortaya koyan Belediye Kütahyaspor rakibi karşısında zaman zaman pozisyonlar verse de savuşturmayı başardı. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile oyunda etkili olmaya devam eden Belediye Kütahyaspor maçın son bölümlerinde baskı görse de karşılaşmayı 1-0 kazanmayı başardı.

ZİRVE YÜRÜYÜŞÜ SÜRÜYOR

Belediye Kütahyaspor, ligin 25’inci haftasında deplasmanda aldığı galibiyetle kritik bir sonuna imza atarken, rakiplerinden gelen haberler ise yüzleri güldürdü. Lider Mersin İdmanyurdu, Deplasmanda Nevşehir ile 1-1 berabere kalırken, Karbel Karaköprü Belediyespor, Yomraspor ile sahasında yine 1-1 kalınca 2 puan bırakmış oldu. Belediye Derince-Ordu maçının da beraberlikle sonuçlanması, Belediye Kütahyaspor’un ligde ikinci sıraya yükselmesine sebep oldu. Belediye Kütahyaspor lider Mersin’in 6 puan gerisinde yer alırken, Karaköprü, Belediye Derince ve Ordu takımlarının ise birer puan üstünde yer alıyor. Belediye Kütahyaspor hafta sonu sahasında Nevşehir Belediyespor ile yine zorlu bir maça çıkacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *