İL GENEL MECLİSİ’NİN YENİ BAŞKANI MUAMMER ÖZCURA ‘HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK’

438

İl Genel Meclisi üyelerinin oylarıyla İl Genel Meclisi Başkanı seçilen Muammer Özcura, “Hizmetlerimiz aynı şekilde devam edecek. Sizlerin gayret ve desteğiyle hep beraber, ortak akılla; ülkemize, Kütahya’mıza, köylerimize en güzel hizmeti vermeye çalışacağız.”ifadelerini kullandı

İl Genel Meclisi Nisan ayı ilk toplantısı İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda yapıldı.İl Genel Meclisi Başkan Vekili Kahraman Aktay’ın başkanlığında yapılan toplantıda 14 Mayıs günü yapılacak seçimlerde Milletvekilliği aday adayı olan İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve İl Genel Meclisi Başkan Vekili Ramazan Aydemir’in istifası sebebiyle seçim yapıldı.

İlk olarak İl Genel Meclisi Başkanlığı için oy veren meclis üyeleri, Muammer Özcura’yı İl Genel Meclisi Başkanı olarak seçti.

‘TEVECCÜHÜNÜZ İÇİN

TEŞEKKÜR EDERİM’

Teşekkür konuşması için kürsüye çıkan Özcura, “Göstermiş olduğunuz teveccühe çok teşekkür ediyorum. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı olmak üzere bundan önce hizmet eden arkadaşlarımızın hizmetlerine teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı. İl Genel Meclisi hizmetlerinin aynı şekilde devam edeceğine vurgu yapan Özcura, “Sizlerin gayret ve desteğiyle hep beraber, ortak akılla; ülkemize, Kütahya’mıza, köylerimize en güzel hizmeti vermeye çalışacağız.” Dedi. Özcura, kendisini tercih eden üyelere teşekkürlerini sundu.

BAŞKAN VEKİLİ AHMET YÜKSEL OLDU

Özcura’nın konuşmasının ardından meclis üyelerinin oyları ile Ahmet Yüksel, İl Genel Meclis Başkan Vekili seçildi.

İl Encümen üyelikleri için üçüncü kez oy veren üyeler; Aynur Koçuk Mercan, İbrahim Karataş ve Ahmet Yüksel’e encümen üyelikleri için destek verdi. ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *