ASIL YARIŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR

331

Milletvekili adaylarının belli olmasının ardından Türkiye, 32 gün sonra yapılacak seçimlere odaklandı. Kütahya’daki 6 siyasi partinin birinci sıra milletvekili adayları ilk görüşlerini vatandaşla paylaştı. Vekil adayları vatandaşın gönlünün fethetmek için var gücüyle çalışacak

‘FARKLI BİR VEKİL PORTRESİ ÇİZECEĞİM’

Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere AK Parti Kütahya 1. sıra milletvekili adaylığına kendisini layık gören tüm teşkilat büyüklerine teşekkür eden Milletvekili Adayı Adil Biçer, her seçim öncesinde ‘Kütahya merkez ve ilçelerinin milletvekili olacağım’ söylevlerinin dışında görev süresi boyunca herkesin ve her kesimin milletvekili olacağının altını çizdi. Biçer, farklı bir milletvekili portresi çizmek istediğini vurguladı.

BİR KEZ DAHA ADAY OLMANIN ONURUNU YAŞADI

28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde kendisini bir kez daha Kütahya Milletvekili Adayı göstererek onurlandıran Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye şükranlarını sunan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, tüm Milletvekili Adayı ülküdaşlarına başarılar dileyerek seçimleri hayır getirmesini temenni etti.

‘KÜTAHYA’NIN TBMM’DEKİ SESİ OLMAYA DEVAM’

Cumhuriyetin kurucusu Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kütahya 1. sıra milletvekili adayı olduğunu belirten CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, “Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ve Millet İttifakımızın iktidarında Kütahya’mızın TBMM’deki güçlü sesi olmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başlıyoruz.” Dedi.

‘HALININ ALTINA SÜPÜRÜLEN DERTLERE SON’

Yıllardır sorunları halının altına süpürülen, Kütahya’nın öz evladı olarak; şehrin hak ettiği en iyi yere ulaşması için var gücüyle çalışmaya hazır olduğunu vurgulayan İYİ Parti Milletvekili Adayı Orhan Özatik, “Kütahya’mızın sorumluluğunun ağırlığının ve bu sorumluluğu taşımanın onurunun da farkındayım. Kutuplaşmadan, çözüm odaklı bir anlayışla ülkemize, ilimize, ilçelerimize ve köylerimize kulak verip, milletimizin dertlerini dile getireceğim. İfadelerini kullandı.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Osman Gezgin, Kütahya 1. sıra milletvekili adaylığına aday gösterilmesi sebebiyle Genel Başkan Fatih Erbakan’a teşekkür etti. Adaylık açıklamalarının ardından sahada vatandaşlarla bir araya geldi Gezgin Türkiye’yi yönetmeye ve dünyayı değiştirmeye aday olduklarını belirtti.

‘ÜLKENİN YENİ YÜZYILININ YILDIZI KÜTAHYA OLACAK’

Doğduğu ve büyüdüğüm şehir olan Kütahya’nın ülkemizin yeni yüz yılına parlayan bir yıldız olarak girmesi için Büyük Birlik Partisi 1. Sıradan Milletvekili Adayı olduğunu vurgulayan Milletvekili Adayı Cüneyt Erol, “Kütahya’nın öz evladı olarak şehrimizi temsil etmek bizlere gurur verecektir.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *