ZORLU MAÇTA KAZANAN YOK

344

3. lig 1. Grupta zirve hesapları yapan iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmadı. İki takımda birer puana razı olurken, Belediye Kütahyaspor’un iki golü ise hakeme takıldı

Belediye Kütahyaspor, grupta haftanın en kritik maçlarından birine çıktı. Derince Belediyespor Doğal Çim Sahası’nda oynanan maçta Belediye Kütahyaspor sahaya Hakan Sürmeli, Erdinç Çepoğlu, Muhammet Enes Gök, Can Muhammet Vural, Bilal Şeflek, Ekrem Çalışanlar, Talha Mayhoş, Gökhan Payal, Eyüp Poyraz, Onur Şirin ve Yusuf Atasoy ilk 11’i ile çıkarken, Belediye Derince Muhammet Fatih Yıldırım, Bertuğ Başdemir, Mehmet Tosun, Uğurcan İkikardeş, Abdulkerim Canlı, Furkan Gedik, Tayfun Kırca, Ahmet Keleş ve Uğurcan Bekçi yer aldı.

GOL GELDİ ANCAK SAYILMADI

Nevşehir’e karşı alınan şok mağlubiyetin ardından zorlu Derince deplasmanına çıkan Belediye Kütahyaspor, maçın henüz 1. Dakikasında Talha’nın duran topta ortasını Yusuf kafayla ağlara yolladı ancak hakem faul gerekçesiyle golü iptal etti. İstekli bir görüntü veren Belediye Kütahyaspor yine hücum bölgesinde yaptığı hatalı tercihlerle gole dönüşebilecek atakları basitçe harcadı. 35.Dakikada bu kez Enes’in asistinde Can golü attı ancak ofsayt bayrağı kalktı. İkinci kez ağlara giden top gol değeri kazanmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle kapandı.

ŞİMŞEK DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

İkinci yarıya Enes Gök yerine Berkant ile başlayan Belediye Kütahayspor, ikinci yarı bir süre ön bölgeye gitmekte zorluk yaşadı. Kısa sürede toplanarak oyunda yeninden dengeyi kuran Belediye Kütahyaspor, orta alanda ve hücum bölgesinde çok top kaybedince pozisyon üretmekte zorlandı. İkinci yarının ortalarında golcü oyuncu Can Muhammed Vural’ın yerine bir süredir sakat olan Ali Kemal Özkan oyuna dahil olurken, Belediye Derince iki önemli fırsattan yararlanamadı. Maçın uzatma bölümlerinde Ali Kemal iki rakip stopere rağmen kafayla, bomboş yarı alanda topu götüren Yusuf golü atamayınca 3 puan uçtu gitti.

SIRADA KONYA MAÇI VAR

İki haftada bir puan alarak yara alan Belediye Kütahayspor hafta içi maçındaKonya1922 maçına çıkacak. Dumlupınar stadında oynanacak olan karşılaşma Belediye Kütahyaspor açısından büyük önem taşıyor. 7 takımın zirve umudu, kalan 11 takımın ise düşme korkusu  yaşarken, bu durum sonuçlara da yansıyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *