KÜTAHYA BELEDİYESİ VE KÜSAD’DAN TANITIM ATAĞI

472

KÜSAD ve Kütahya Belediyesi arasında kültür ve sanat etkinliklerini daha büyük kitlelere ulaşması için iş birliği yapıldı. Başkan Işık, Türkiye geneli resim yarışmaları düzenleyeceklerini, KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, Aizanoi Antik Kentin tanıtımı için çabalayacaklarını vurguladı

İMZALAR ATILDI

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) ile şehrin tanıtımına yönelik önemli bir iş birliğine imza attı. Kütahya Belediyesi, Kütahya’nın tanıtımı için önemli bir iş birliğine daha imza attı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) ile Kütahya’nın kültür ve sanat etkinliklerini daha büyük kitlelere ulaştırmak için iş birliği protokolü imzaladı.

‘RESİM YARIŞMALARI DÜZENLEYECEĞİZ’

İmzalanan protokolle ilgili konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Nasip olursa iki kurum arasında imzalanacak olan bu protokol ile şehrimizin tanıtımı için Kütahya’mızın kültür ve sanat etkinliklerini daha büyük kitlelere ulaştırmak için Türkiye genelinde sulu boya kategorisinde, yağlı boya ve akrilik kategorisinde ve özgün baskı resim kategorisinde resim yarışmaları düzenleyeceğiz. Derneğimizin ve belediyemizin ortak etkinliği olarak bu çalışmayla şehrimizi hak ettiği yere taşıyacak bir etkinliğe daha inşallah 2023 yılında imza atmış olacağız.” ifadelerini kullandı.

‘AİZANOİ ANTİK KENTİMİZİ

TANITMAYA ÇALIŞACAĞIZ’

KÜSAD Başkanı Bayram yıldız ise protokolle ilgili yaptığı açıklamada, “Kütahya Kültür ve Sanat Derneği olarak Kütahya’mızın tanıtımı konusunda misyon üstlenmiş bir sivil toplum kuruluşuyuz. Belediyemizin desteğiyle Aizanoi Antik Kentimizi tanıtmaya çalışacağız. İşimiz, görevimiz sanat, sevdamız Kütahya. Kütahya’mızı uluslararası platformlarda ne kadar çok tanıtırsak o kadar iyi iş yapacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra da belediyemiz ile birlikte ve onların da desteğiyle tanıtım faaliyetlerimize ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *