İŞSİZLİĞİ ÖNLENLEYECEK PROGRAMLAR BELİRLENDİ

355

Engelli Bireylerin İstihdamı ve Mesleki Eğitimi ve temel işgücü göstergeleri hakkında bilgi verilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 2.toplantısında Kütahya’da işsizliğin önlenmesine ilişkin faaliyetler ile aktif işgücü programları belirlendi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2023 yılı 2.toplantısı, Vali vekili Mustafa Güney başkanlığında Kütahya Çalışma ve İş Kurumu toplantı salonunda yapıldı. Vali vekili Mustafa Güney başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, İŞKUR İl Müdürü Erdoğan Şahin ve kurul üyeleri hazır bulundu.

Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Erdoğan Şahin’in toplantının açılışını yapmasının ardından; İş Başı Eğitim Programları (İEP),  Engelli Bireylerin İstihdamı ve Mesleki Eğitimi ve temel işgücü göstergeleri hakkında bilgiler verdi.

İl düzeyinde istihdamın geliştirilmesi ve işsizliğin önlenmesine ilişkin faaliyetler ile aktif işgücü programlarının belirlenmesi ve ildeki istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesine yönelik çalışmaları değerlendirildi.

FATMA SÜMER           




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *