SON AŞAMALAR TAMAMLANIYOR

298

Son aşamalarının devam ettiği Kütahya Kalesi seyir terası ve Büyük Hisar Sokağı’ndaki çalışmalar yakın zamanda tamamlanacak. Projenin tamamlanması ile Kütahya Kalesi’ni ziyaret eden turistler ve bölge halkı muhteşem bir manzara eşliğinde Kütahya’yı seyredebilecek

VALİ ÇELİK VE BAŞKAN IŞIK İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Ali Çelik ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, düzenleme çalışmalarının hızla devam ettiği Kütahya Kalesi seyir terası ve Büyük Hisar Sokağı’ndaki son durumu yerinde incelemek için bir araya geldi.

Vali Çelik ve Başkan Işık, proje kapsamında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kütahya Kalesi’nin tarihi ve kültürel açıdan sahip olduğu öneme dikkat çeken Vali Çelik, projeyle turizm potansiyelin artacağına olan inancını paylaştı, emeği geçenlere teşekkür etti.

MUHTEŞEM MANZARA SEYREDİLEBİLECEK

Destekleri için Vali Çelik’e teşekkür eden Başkan Işık ise çalışmaların hızla sürdüğünü belirterek yakın zamanda tamamlanması hedeflenen projeyle birlikte Kütahya Kalesi’ni ziyaret eden turistler ve bölge halkının muhteşem bir manzara eşliğinde Kütahya’yı seyredebileceğini söyledi.

Kütahya Kalesi ve Ulu Cami Arkası Kültür Yolu Projesi kapsamında yapımına başlanan Büyük Hisar Sokağı’nın yol düzenleme çalışmalarında sona doğru gelindi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *