KÜTBO BÜNYESİNDEKİ ARABULUCULUK MERKEZİNDE YENİLİKLER YAPILDI

254

KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin KSBÜ ve Kütahya Barosu ziyaretlerinde işbirliği vurgusu yaptı. Kütahya Barosu yetkilileri ile KÜTBO bünyesinde bulunan TOBBUYUM Arabuluculuk Merkezinde yapılan yenilikler ve arabuluculuk çalışmaları konuları üzerine istişare yapılarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

Kütahya Ticaret Borsası (KUTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve Yönetim Kurulu üyeleri Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Kütahya Barosunu ziyaret etti.

KSBÜ ziyaretinde KÜTBO çalışma ve faaliyetlerinden bahseden Başkan Necati Gültekin, Borsa vizyonu dahilinde gerçekleştirilecek proje ve faaliyetlerle her zaman kurumlar arası işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

‘İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ’

KUTBOYönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Başkan Yardımcısı Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay ve Genel Sekreter Yasemin Yol, Baro Başkanı Av. Edip İlkay Sunay’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Borsamızın vizyonu dahilinde hazırlanan ve stratejik planı kapsamında planlanan projelerden bahseden Gültekin, ortak yapılacak proje ve çalışmalarda işbirliğine hazır olduğunu belirtti. Ziyarette ayrıca Borsa bünyesinde bulunan TOBBUYUM Arabuluculuk Merkezinde yapılan yenilikler ve arabuluculuk çalışmaları konuları üzerine istişare yapılarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *