KÜTAHYA’NIN GURURU DÜNYA EVİNE GİRDİ

400

Kütahya’nın gururu Milli Atlet, Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ın memleketi Kütahya’da düzenlediği düğün töreni spor dünyasını Kütahya’da birleştirdi.

Atletizm dünyasında yakaladığı başarılarla tüm dünyanın takdirini kazanan Milli Atlet ve Bartın Gençlik Spor İl Müdürü Halil Akkaş, memleketi Kütahya’da dünya evine girdi.

Prestij Düğün Salonları’nda düzenlenen tören ile hayatını Gizem Yılmaz ile birleştiren Kütahya’nın gururu Milli Atlet Halil Akkaş’ın nikahını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık kıydı. Gizem ve Halil çiftine, ailelerine ve aziz Türk Milletine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Işık, “Rabbim’in gençlerimizin ömürleri boyunca karşılıklı sevgiyi, saygıyı, sadakati ve sabrı hiç eksik etmemesini diliyorum. Gençlerimizin yolları ve bahtları açık olsun. Bir yastıkta ihtiyar, iki cihanda bahtiyar olsunlar” dedi.

SPOR DÜNYASI KÜTAHYA’YA AKIN ETTİ

Törene; Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Necati Gündüz, AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağar Bayırcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Kütahya protokolü, Türk spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.

4 Universiade şampiyonluğu, bir Avrupa Salon üçüncülüğü, iki kez dünya dördüncülüğü, bir Avrupa 10,000 Metre Kupası ikinciliği, bir Akdeniz Oyunları üçüncülüğü gibi birçok başarıya imza attı. Akkaş, ayrıca toplam 26 kez Türkiye rekoru kırdı. Üç ayrı Olimpiyat’ta forma giyen Halil Akkaş, 2021 yılında Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak atanmıştı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *