GÜREŞ VE ATLETİZMDE BÜYÜK BAŞARI

242

U-18 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Kütahya Belediyespor Kulübü sporcularından Mustafa Dönmez 800 metre kategorisinde Türkiye dördüncüsü, Alpaslan Burak Köse ise Türkiye beşincisi oldu. Kütahya Belediyespor Judo Takımı ise Türkiye ikincisi olurken; bireysel performanslarda iki sporcu birinci, bir sporcu ikinci, bir sporcu üçüncü,iki sporcu beşinci oldu.

KÜTAHYA’YI GURURLANDIRDILAR

Kütahya Belediyesporlu sporcular, katıldıkları güreş ve atletizm müsabakalarında şehri gururlandıran başarılar elde etti.

03-04 Ağustos 2023 tarihlerinde Konya’da yapılan U-18 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda toplamda 450 sporcunun katılımı ile gerçekleşen atletizm müsabakalarında Kütahya Belediyespor Kulübü sporcularından Mustafa Dönmez 800 metre kategorisinde Türkiye dördüncüsü, Alpaslan Burak Köse ise Türkiye beşincisi oldu.

GÜREŞ TAKIMI TÜRKİYE 2’NCİSİ

Kütahya Belediyespor Judo Takımı sporcularının katıldığı Büyükler Kuşak Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda ise takım, elde ettiği sonuçlarla Türkiye ikincisi olmayı başardı. Bireysel performanslarda İclal Baran 57 kg’da birinci, Hatice Atay 63 kg’da birinci, Zeynep Cerez 70 kg’da üçüncü, Taha Pelen 66 kg’da ikinci, Recep Em ve Ahmet Işık 81 kg’da beşinci olarak Kütahyayı ve Kütahyalıları gururlandırdı.

Kütahya Belediyesinden yapılan açıklamada “Sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.” Denildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *