MAVİ ŞİMŞEK’TE SÜRPRİZ AYRILIK

718

Uzun yıllar mavi lacivertli formayı giyen Belediye Kütahyaspor Kaptanı Emrah Dağ ile yolların karşılıklı ayrılması Kütahya kamuoyunda şaşkınlıkla karşıladı. Dağ, Çarşamba günü Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında kaptan olarak sahadaydı.

Belediye Kütahyaspor Yönetimi Kütahya kamuoyunu şaşırtan sürpriz bir karar ile uzun yıllar mavi lacivertli formayı giyen kaptan Emrah Dağ ile yolları ayırdı.

‘TEŞEKKÜRLER KAPTAN’

Kulüpten yapılan açıklamada “Oyuncumuz Emrah Dağ ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Bugüne kadar Belediye Kütahyaspor’umuza verdiği katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.” İfadelerini yer verildi.

Şaşkınlık veren kararın ardından Belediye Kütahyaspor taraftarı sosyal medya hesaplarından yaptıkları yorumlarda hüzün vardı. Takımın kaptanlığını yapan Dağ’a emekleri için teşekkür eden taraftar, kararın sebebini şaşkınlığını gizleyemedi.

Emrah Dağ Çarşamba günü Bursaspor ile oynanan hazırlık maçında kaptan olarak sahadaki yerini almıştı.

2001 DOĞUMLU KUNAT

EFELER’E TRANSFER OLDU

Geçtiğimiz sezon Belediye Kütahyaspor forması giyen ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan Muhammet Fatih Kunat ise Efeler Sk’ya transfer oldu. Bu sezon en az iki 2001 ve üzeri doğumlu oyuncunun 11’de başlaması kuralının ardından 2001 doğumlu olan Kunat’ın takımdan ayrılışı dikkatleri çekti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *