AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU: GÖREV SİLDİR’E TEVDİ EDİLDİ

315

AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atanan Melih Berk Sildir AK Parti Genel Merkezi’nde görevi devraldı. Sildir’i tebrik eden İl Başkanı Önsay, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.  Kütahya’mız için hep birlikte durmak yok, çalışmaya devam.” Dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanlığına Melih Berk Sildir atandı.

Ak Parti Gençlik Kolları Kütahya İl Başkanlığı görevinin AK Parti Genel Merkezi’nde tevdi edildiğini belirten Sildir, “Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımız Eyüp Kadir İnan başta olmak üzere, destekleri için İl Başkanımız Mustafa Önsay’a, Kütahya Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Başkanımız Usame Dogan ‘a teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA’MIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığının Tensipleriyle; AK Parti Kütahya İl Gençlik Kolları Başkanı Olarak Atanan Melih Berk Sildir’e yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Önceki Dönem İl Gençlik Kolları Başkanımız Usame Doğan’a ve yönetimine gerçekleştirdikleri fedakarca çalışmaları nedeniyle şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.  Kütahya’mız için hep birlikte durmak yok, çalışmaya devam.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *